058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Zorgverzekering 2019 verdiend aandacht

Geplaatst op

Bent u ook nog goed verzekerd voor fysiotherapie in 2019?

Past uw zorgverzekering nog steeds bij u? Ieder jaar veranderen er wel zaken in uw zorgbehoefte. Dat geldt ook voor de vergoedingen van de verzekeraar met betrekking tot fysiotherapie.

Optimale behandeling

Misschien heeft u het afgelopen jaar meer gebruik gemaakt van fysiotherapie? Of gaat u dat volgend jaar doen? Dat is lastig te voorspellen. Maar u kunt er wel voor zorgen dat u zich niet druk hoeft te maken om de rekening. Zodat u zonder zorgen voor de meest optimale behandeling kunt gaan. Kies daarom voor een zorgverzekering met fysiotherapie in het pakket. En kijk kritisch naar het aantal behandelingen of bedrag dat vergoed wordt.

Zonder zorgen

Zorg dat u met een gerust hart kunt blijven sporten, en mocht u eens een blessure oplopen dan is uw behandeling ook gewoon gedekt. Of kunt u te allen tijden rekenen op voldoende behandelingen voor uw (chronische) klachten. Wij als fysiotherapeuten maken ons daar hard voor. Omdat wij niet liever willen dan u verder helpen bij herstel of behandeling van uw klachten!

Wilt u zeker weten of uw huidige verzekering past bij uw zorgbehoefte? Kijk dan naar uw nieuwe polisvoorwaarden. Denkt u eraan om over te stappen? Kijk dan op defysiotherapeut.com/goed-verzekerd welke zorgverzekeraar het beste bij uw zorgbehoefte aansluit.

zorgverzekering 2019 31 december