058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Uitbreiding oefenzaal Bakker Training | Therapie

Geplaatst op

Bewegen als je medicijn: Bakker Training | Therapie helpt je op weg 

Beweging, leefstijl en voeding hebben grote invloed op onze weerstand. Zeker de afgelopen maanden is nog eens extra duidelijk geworden hoe belangrijk onze gezondheid is. Maar wat kun je nou doen om optimaal gezond te worden en te blijven, zowel lichamelijk als geestelijk? Bakker Training | Therapie heeft alle expertise in huis om je hierbij te helpen.

“Omdat het beter kan”

Fitheid van lijf en brein en ‘bewegen als medicijn’: professor Erik Scherder en (voormalig Stienser) Arie Boomsma promoten het regelmatig in de media. “Omdat het beter kan” zeggen ze bij Bakker Training | Therapie graag. Sjoerd Bakker legt de dubbele betekenis van dit motto uit. “Fysiotherapie en revalideren gaat over (weer) beter worden. Accepteren dat niet altijd alles weer volledig herstelt en toch fit en vitaal kunnen leven en bewegen. Daarnaast zijn we continu bezig onze dienstverlening beter te maken.”

Zorg op maat

Dat verbeteren vertaalt zich onder andere in het team van samenwerkende specialisten. Sinds kort maken psychologe Amrah van Til en psychomotorisch therapeut Wendy Jansma namens Sa4-zorg hier deel van uit. Net als vitaliteitscoach/instructeur/sportmasseur Maria Sterk, die mensen helpt bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. “Hiermee kunnen we een brede doelgroep bereiken en zorg op maat bieden.” Bakker benadrukt dat beter worden niet vanzelf gaat. “Wij bieden onze cliënten de beste behandeling en ondersteuning maar je moet het uiteindelijk wel zelf doen. Het is een investering in jezelf.”

Corona-proof

Om cliënten nog meer mogelijkheden te kunnen bieden, krijgt de locatie in het Gezondheidscentrum te Stiens een uitbreiding. “De oefenzaal voor fysiotherapie wordt met 80 m2 uitgebreid. We hebben gelukkig al een optimaal luchtverversingssysteem en met deze extra ruimte zijn we dan helemaal klaar voor de toekomst.”