058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Terugkeer van de verloren therapeut

Geplaatst op

Het kwam voor velen vast als een verrassing: na 14 jaar besloot ik mijn werkgeluk dichter bij huis te zoeken. Des te groter de verrassing toen ik al na een maand besloot terug te keren bij Bakker Training | Therapie.

Soms is een beetje afstand nemen goed. Om te zien waar je je het meest op je plek voelt. En dat dan blijkt dat de reistijd tussen thuis en werk van ondergeschikt belang is. Want bij Bakker Training | Therapie voel ik me helemaal in mijn kracht staan. Hier kan ik in de multidisciplinaire setting van de praktijk alle facetten van mijn vak zo goed mogelijk uitoefenen.

Het voelt erg goed om weer terug te zijn. En het is heel fijn om te ervaren dat ook collega’s en cliënten laten merken dat ze blij zijn mij terug te zien op mijn vertrouwde werkplek.

Ik ben er helemaal klaar voor om u (weer) in beweging te brengen!

Jillis van der Voort

Jillis van der Voort