058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Stan Kleinhuis

Stan Kleinhuis fysiotherapeut korfbal skutsje silen sporten

Stan Kleinhuis

Stan studeerde aan het CIOS in Heerenveen, waar hij de specialisatie fitness, health & management volgde. Tijdens de opleiding deed hij ervaring op in personal training en werkte hij bij verschillende fitnesscentra. “Na het CIOS wilde ik me verder verdiepen in de fysiotherapie. Deels door mijn interesse in het menselijk lichaam in combinatie met sport en beweging en daarnaast omdat ik mensen graag help bij het verhelpen van hun klachten.

Al vanaf zijn vierde korfbalt hij bij Quick’21 Oudega waar hij naast speler ook actief is als jeugdtrainer en scheidsrechter. “Sinds mijn verhuizing naar Eernewoude heb ik een nieuwe passie: skûtsjesilen op het skûtsje van Earnewâld. Mijn functie op het skûtsje is lierenman, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de trim van het zeil.” Stan legt uit waarom zowel korfballen als skûtsjesilen hem zo aanspreken. “Bij beide ben je in teamverband bezig. Ik vind het mooi om met z’n allen naar een gezamenlijk doel toe te werken.”

Zijn drive is het helpen van cliënten zodat ze na een blessure of andere klachten vooruitgang kunnen boeken. “Als mensen weer volop kunnen doen in het leven wat ze willen, geeft mij dat enorm veel positieve energie.”

In 2022 verwacht Stan zijn master manuele therapie af te ronden. “Hiermee wil ik mij specialiseren in het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds het verbeteren van de houding en bewegingen.

 

Aan zijn cliënten wil hij het volgende meegeven: “wees niet te snel tevreden, geef niet op. Met een positieve instelling en 100% inzet is er altijd vooruitgang te boeken. Samen maken we je doelstellingen haalbaar.”

 

Bij Stan kun je terecht voor fysiotherapie in de brede zin van het woord en voor de behandeling van sportgerelateerde blessures.

Specialisaties