058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Sjoerd Bakker

Sjoerd Bakker

Sjoerd is geboren in Donkerbroek, waar hij opgroeide als boerenzoon. Later verhuisde hij naar Stiens. Na de middelbare school ging naar hij de Academie voor Fysiotherapie en volgde aansluitend de opleiding voor Manuele Therapie. Later volgden verdieping in de psychologie, communicatiewetenschap en iets recenter behaalde hij nog zijn Master of Science titel.

Zijn loopbaan begon in het Bonifatius Hospitaal in Leeuwarden en vanaf 1989 startte hij zijn eigen praktijk. Inmiddels zorgt Sjoerd er samen met een team van gespecialiseerde collega’s voor dat jij de beste zorg krijgt. Naast zijn werk als fysiotherapeut is hij als bestuurder actief binnen het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.

Sjoerd wordt blij van dynamiek en zaken gedaan krijgen. Hij is dan ook erg content met de realisatie van zowel Gezondheidscentrum Stiens als Bewegingscentrum Hallum. Sport en beweging zijn echt zijn passie. Nadat voetballen niet meer ging vanwege een knieblessure, bleek er ineens ruimte voor andere sporten; tennis, golf, roeien, fietsen, triatlon en schaatsen.

Zijn drijfveren zijn ambitie en enthousiasme. “Omdat het beter kan” is een dagelijks motto van Sjoerd. Het glas is bij hem altijd minimaal half vol is. Met gedrevenheid en aandacht helpt hij mensen een stap verder. Hierbij is acceptatie van de bestaande situatie vaak een eerste stap. Bij alles kan hij genieten van de techniek en verbetering die optreedt door gerichte training.

Je kunt bij Sjoerd terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, ICB-correctiezolen en sportgerichte therapie.

Specialisaties