058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Petra Stosz

Petra Stosz

Petra, van oorsprong Noord-Hollandse, woont sinds 2000 in de omgeving Leeuwarden. Het zorgen voor andere mensen staat centraal in haar leven. Cliënten wil ze helpen met oplossen van lichamelijke klachten, het zetten van een volgende stap en het samen zoeken naar passende oplossingen in het herstel en voorkomen van terugkerende klachten. “Ik kijk niet alleen naar de klacht maar ook naar leefomstandigheden, (on)mogelijkheden en eigen behoeften van de cliënt.” Binnen de oncologie wil ik cliënten zo goed mogelijk helpen in het herstel, maar ook zo goed mogelijk ondersteunen als er geen herstel te verwachten valt.

“Je hebt zelf invloed op de mate van geluk die je ervaart in je leven. Ik vind het dan ook belangrijk dat mensen zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun keuzes, hun gezondheid en het omgaan met tegenslagen.” Haar patiënten wil ze ondersteunen bij het verkrijgen van dit inzicht en de stap te maken naar zelfredzaamheid. In 2015 rondde Petra de cursus voor oedeemtherapie af en is zich gaan specialiseren in oncologische fysiotherapie.

Naast haar werk als fysiotherapeute houdt ze van motorrijden, survival en tennissen en is ze veel buiten met haar vriend en twee kinderen. De natuur in, naar het bos, het strand of met het gezin deelnemen aan een survivalrun, geeft haar rust in haar drukke leven. “Ik kom er steeds meer achter dat je goed voor jezelf moet zorgen om er voor een ander te kunnen zijn.”

Patiënten kunnen bij Petra terecht voor algemene fysiotherapie, herstel en balans bij oncologische aandoeningen/problematiek en oedeemtherapie.

Specialisaties