058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Marjan Tromp

Marjan Tromp

Marjan zit vol energie en wil haar levensverhaal en leefwijze graag delen met mensen die op zoek zijn naar balans, rust en vreugde in het leven. “Ik wil mensen helpen bij het zetten van de volgende stap.” Haar kracht is het bieden van veiligheid en mensen het gevoel geven dat ze mogen ‘zijn’. Zelf geniet ze van vrijheid, afwisseling en iets voor de medemens kunnen betekenen.

Na het behalen van haar HBO-V diploma ging Marjan eerst aan de slag als wijkverpleegkundige. “Ik ben altijd op zoek naar de beste zorg voor de cliënt.” Daarbij zoekt ze de grenzen soms op en dat gaat wel eens ten koste van de regels. “Ik ga door het vuur voor de cliënt. Dat is mijn passie.”

Marjan heeft een eigen praktijk voor shiatsumassage en massage bij kanker. Ze begon hiermee aan huis en later werd ze onderdeel van Bakker Training | Therapie. Haar keuze voor de opleiding tot shiatsutherapeut is gebaseerd op een eigen ervaring van jaren geleden toen haar nek vastzat. “Ik ben destijds op indrukwekkende wijze geholpen door een shiatsutherapeut. Dit inspireerde mij om cliënten op dezelfde doeltreffende manier te willen helpen bij fysieke en mentale problemen.” Haar visie op vitaal zijn is preventief bezig zijn met je hele lichaam.

In haar vrije tijd doet Marjan aan Boga, een mix van boksen en yoga. “Boga geeft me veel energie en plezier.”

Via de receptie van Bakker Training | Therapie kun je met Marjan een afspraak maken voor een shiatsumassage.

Specialisaties