058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Joke Bakker

Joke Bakker

Als meewerkend echtgenote ondersteunt Joke de praktijk van haar man, Sjoerd Bakker, al sinds het begin. Tot 2006 werkte ze ook nog in diverse administratieve functies in loondienst en als medisch secretaresse in het MCL. “Toen de praktijk groter groeide en het werk toenam, trad ik volledig in dienst.”

Ze heeft geen dag spijt van de overstap naar de praktijk omdat ze een gevarieerd takenpakket heeft met veel vrijheid. “Ik geniet van de afwisseling, contact met collega’s en het achter de schermen werken.” Ze typeert zichzelf als de ‘ontzorger’ van de therapeuten en als klankbord voor Sjoerd. “Ik vind het belangrijk dat het personeel zo effectief mogelijk kan werken.”

In haar privéleven kan Joke genieten van lekker tafelen met vrienden, een partijtje tennissen, wandelen in de natuur, shoppen met haar dochters, het lezen van een goed boek en tijd doorbrengen met haar familie. Ze ziet de schoonheid van het leven door te genieten van het kleine, dat wat dichtbij is.

“Ik vind het belangrijk dat de cliënten bij Bakker Training | Therapie de behandeling en aandacht krijgen die ze verdienen.” Ze zet zich voor de volle 100% in om dat voor elkaar te krijgen. Uiteraard weet ze dat ze niet iedereen kan helpen of tevreden kan stellen, maar dit is wel haar doelstelling. “Ik sta altijd open voor feedback en probeer ervoor te zorgen dat er echt geluisterd wordt naar de signalen van collega’s en cliënten binnen de praktijk.”

Cliënten kunnen bij Joke terecht voor vragen over de verzekering, abonnementen, facturering en het maken van afspraken.