058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Jillis van der Voort

Jillis van der Voort

Jillis woont sinds 2002 in Beetsterzwaag en is een import-Fries. Hij is geboren in Pijnacker en heeft heel wat woonplekken gehad in Nederland. In Friesland vond hij zijn vaste thuisbasis.

Hardlopen, mountainbiken, wandelen in de bergen… Jillis heeft een passie voor sporten in de natuur, maar wel samen met anderen. Hij is van jongs af aan een teamsporter. “In beweging zijn in de natuur ervaar ik als een gevoel van vrijheid. Ik ben dan in een optimale staat van geluk. Dan is er innerlijke rust en kan ik mijn gedachten de vrije loop laten.” Jillis moet eigenlijk eerst in beweging zijn geweest, voor hij kan stilzitten en ontspannen met een boek.

De keuze voor fysiotherapie komt door zijn interesse in het menselijk lichaam en de behoefte om mensen bij fysiek ongemak te helpen weer in beweging te komen. “Ik vind het leuk om mensen inzicht te geven in hun klachten, en ze te laten zien hoe zij zelf actief kunnen bijdragen aan het herstelproces. En om ze te leren dezelfde klachten te voorkomen.” Jillis volgde de specialisatie manuele therapie om snel en doeltreffend dat herstelproces op gang te krijgen en/of te ondersteunen.

Als Jillis van zijn cliënten hoort dat hij hen goed geholpen heeft, doet hem dat goed. “Dat zie ik als de beloning voor mijn inzet en de geleverde hulp.”

Een belangrijk leefprincipe van Jillis is zelfacceptatie als bouwsteen voor je geluk. “Mijn visie op gezondheid is dat je zelf de verantwoordelijkheid moet nemen voor je keuzes, gezondheid en gedrag.”

Je kunt bij Jillis terecht voor algemene fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en het maken van een echo van het houdings- en bewegingsapparaat.

Specialisaties