058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Jeroen Pel

jeroen pel fysiotherapeut bakker training therapie bewegingscentrum hallum

Jeroen Pel

Jeroen had altijd al interesse in het menselijk lichaam in combinatie met bewegen, en dan vooral sport. Het duurde nog wel even voordat hij hier iets mee ging doen in zijn werk. “Op mijn 28e begon ik met de opleiding fysiotherapie. En daar heb ik geen moment spijt van gehad.” Na zijn afstuderen kon hij direct aan de slag in Dokkum. Omdat dit een parttime baan was, solliciteerde hij naar een functie bij Bakker Training en Therapie. “Inmiddels werk ik met veel plezier op de locatie in Hallum.”

Op zaterdagmiddag lekker een balletje trappen met vrienden, daar wordt Jeroen blij van. “Daarnaast vind ik het prachtig om te zien wanneer anderen ergens blij van worden. Dat je iets doet waar je hart ligt. Als dit niet meer lukt vanwege bepaalde klachten, help ik mensen graag het plezier terug te krijgen in wat ze doen.”

Sport is zijn passie, met voetbal en wintersport in het bijzonder. Vraag je naar de drijfveren in zijn leven dan noemt hij zijn gezin. “Daar heb ik alles voor over.”

De diversiteit van het vak fysiotherapie spreekt hem het meest aan. “Iemand met een nieuwe knie helpen revalideren zodat diegene weer kan wandelen of fietsen. Of iemand bijstaan met rugklachten, zodat de cliënt zijn/haar werk weer kan uitvoeren met minder klachten.”

“Mijn patiënten probeer ik waar mogelijk altijd een bepaalde vorm van zelfredzaamheid mee te geven. Wat is er mooier dan wanneer iemand zichzelf kan redden met een aantal oefeningen? Als ik kan helpen met het creëren van de voorwaarden hiervoor, dan is de behandeling wat mij betreft geslaagd.”

Daarnaast heb ik mij ontwikkeld tot één van de schouderspecialisten van het team. Ik ben aangesloten bij het Schoudernetwerk Friesland.

Jeroen is in opleiding voor de master manuele therapie.

 

Specialisaties