058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Iris Pinkster

Iris Pinkster gym op afstand fidesta offingaburg stienserhiem

Iris is geboren en getogen in Dokkum. Ze ging haar liefde achterna en woont daarom nu met haar vriend in Franeker. Haar passies zijn voetbal, vrienden en familie. In het voetballen raakt ze geïnspireerd door de bijdrage die ieder individu heeft in het behalen van een gezamenlijk doel. “Ik groeide op met voetbal en het is nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn leven.”

Ze helpt volwassenen en kinderen graag bij het zetten van de volgende stap. “Zo hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan groei en het verhelpen van klachten.” Deze zorgzaamheid heeft ze van haar moeder meegekregen. Warmte, liefde, vertrouwen en veiligheid zit in haar DNA. Diezelfde kernwaarden wil ze ook meegeven aan haar cliënten.

Iris heeft waardering voor het kleine. “Een wandeling met mijn vriend en de hond doet mij al heel goed. Ik houd van mijn familie en tijd met elkaar doorbrengen.” Uit haar dak gaat ze bij een goed concert of als er een mooie goal wordt gemaakt (of nog beter, als ze hem zelf maakt). Prestaties en doelen behalen ziet ze als een uitdaging.

“Mijn cliënten geef ik graag zelfvertrouwen mee in bewegingsvrijheid. Dit doe ik vooral door handvatten te geven en empathisch te luisteren.” Iris heeft geduld en straalt rust uit waardoor de cliënt het gevoel krijgt dat hij mag zijn wie hij is.

Sporters, mensen met oedeem, ouderen en kinderen komen graag bij Iris om het vertrouwde en prettige gevoel. Veel van haar cliënten ervaren haar behandeling als ontspannend.

 

Specialisaties