058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Elaine Reitsema

Elaine Reitsema

Elaine begon meteen na haar studie in 2013 met werken bij een praktijk in Leeuwarden. In 2014 kwam ze als fysiotherapeut bij Bakker Training | Therapie. Elaine heeft een enorme sociale drijfveer. Haar passie is om mensen te helpen bij fysieke klachten. “Ik wil graag een bijdrage leveren aan het terugkrijgen van de bewegingsvrijheid van mijn cliënten.” Volgens haar zijn pijnreductie en herstel van zelfvertrouwen belangrijk voor het dagelijks functioneren.

“Vertrouwen in het eigen lichaam is de basis voor herstel en goed functioneren.” Daarom adviseert ze haar cliënten wat wel of niet verstandig is om te doen. Op die manier ondersteunt zij hen bij het herstel van hun zelfredzaamheid en het voorkomen van nieuwe blessures.

Elaine wordt blij van sporten in teamverband. Ze ervaart dan competitie en een innerlijke drive om te winnen. ”De fysieke inspanning om het maximale uit mezelf te halen geeft mij ontspanning.”

Ze is graag een luisterend oor voor haar cliënten omdat dit bijdraagt aan de wederzijdse vertrouwensband en een open verstandhouding. “Vanuit deze verbinding wil ik samen met de cliënt werken aan zelfredzaamheid en het voorkomen van nieuwe blessures.” Ze vindt het fijn wanneer ze hoort dat ze cliënten echt heeft geholpen.

Bij Elaine kun je terecht voor algemene fysiotherapie, manuele therapie en dry needling.

In 2020 rond Elaine de master als sportfysiotherapeut af.

Specialisaties