058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Amrah van Til

Amrah van Til psycholoog coach EMDR Angsten Piekeren Stress gerelateerde klachten Somberheid Verwerking Relatieproblemen Gebrek aan zelfvertrouwen Chronische pijn of vermoeidheid Voor als je aan jezelf wilt werken

Amrah groeide op in Hilversum en woonde daarna in Drenthe en Groningen. Samen met haar vriendin wil ze zich in Friesland vestigen. Ze heeft haar eigen praktijk In Verbinding en is als psycholoog verbonden aan Bakker Training | Therapie. “Piekeren, problemen met de eigenwaarde, gedachten waar je je een beetje voor schaamt, stress gerelateerde klachten, relatieproblemen en traumaverwerking. Cliënten kunnen bij mij in een vertrouwelijke sfeer terecht met de meest uiteenlopende vraagstukken.”

 

Ze deed de studie Klinische Psychologie maar de opleiding tot transformationeel coach en trainer bleek voor haar het ontbrekende puzzelstukje. “Ik vind het leuk om te blijven leren en ontdekken. Samen met de cliënt op zoek gaan naar zijn of haar veerkracht om bepaalde obstakels te overwinnen. Het is mooi om de interne processen te zien bij mensen; hoe ze veranderen als ze meer in hun kracht komen te staan.”

 

“Mijn grootste drijfveer is een symbolische bruggenbouwer te zijn. Ik wil mensen met elkaar verbinden en ze helpen meer verbinding in lichaam en geest te krijgen.” Zinvol bezig zijn is belangrijk voor haar. “Mijn motto is: volg je hart want dat klopt.”

 

Van fietsen in de natuur wordt Amrah blij. Ook vindt ze het leuk om legpuzzels te maken, bordspellen te spelen en te tennissen. Daarnaast steekt ze graag tijd in haar persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, reizen en het geven van (sport)massages. Ze is een ondernemend type. Zo maakte ze verschillende verre reizen, deed ze een cursus gebarentaal en een opleiding tot (sport)masseur. “Mijn nieuwste hobby lijkt curling te worden.”

Dit is wat Amrah cliënten mee wil geven: “Je bent vaak veerkrachtiger dan je denkt. Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.”

 

 

Specialisaties