058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Aagje Duinstra

Aagje Duinstra fysiotherapeut ouderen valpreventie In balans

Aagje

In de zomer van 2006 studeerde Aagje af aan de opleiding Fysiotherapie in Groningen. Daarna deed ze op verschillende plekken werkervaring op. In 2007 begon ze in een particuliere praktijk in Leeuwarden. “Ik heb daar ruim elf jaar met veel plezier gewerkt.”

Voor Aagje zijn haar man en kinderen de belangrijkste drijfveren in haar leven. “Maar ik houd wel van de afwisseling van werken en het gezinsleven. Zo kan ik de ene dag al mijn energie in mijn werk steken en de andere dag in mijn gezin.” Blij wordt ze van leuke dingen doen met haar geliefden. “Samen op vakantie, een dagje uit, lekker wandelen, fietsen of zwemmen. Ik geniet er enorm van wanneer de kinderen zich dan goed vermaken.”

Ze koos voor fysiotherapie als vak omdat ze mensen wilde helpen met gezondheidsklachten. “In eerste instantie leek het me leuk om in het ziekenhuis te gaan werken. Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat de particuliere praktijk mij veel meer aansprak. Hier heb je meer tijd om een vertrouwensband met cliënten op te bouwen. Ik vind het heel belangrijk dat ze vertrouwen in mij krijgen als therapeut zodat ik ze beter kan helpen.”

“Cliënten geef ik graag mee dat ze zelf ook kunnen bijdragen aan een goed herstel en een gezonde levensstijl. Bijvoorbeeld door te bewegen en soms juist door te ontspannen.”

Bewegen doet ze zelf ook graag. “Ik doe wekelijks aan steps. Daarnaast wandel en fiets ik graag. Ook met de kinderen maar dan wat kleinere afstanden.”

Bij Aagje kun je terecht voor algemene fysiotherapie.

Specialisaties