058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Schouderfysiotherapie

Schouderpijn

Schouderpijn is de derde meest voorkomende aandoening waarvoor mensen bij een fysiotherapeut komen. Naast pijnklachten kan de schouder ook bewegingsbeperking geven. De schouder is het meest flexibele en daarmee het meest complexe gewricht van het menselijk lichaam. Door de complexiteit van het schoudergewricht kunnen klachten verschillende oorzaken hebben. De fysiotherapeut uit het schoudernetwerk is getraind om samen met u het probleem goed te onderzoeken, te analyseren en een passende behandeling te geven. Het schoudernetwerk zet hoog in op kwaliteit en expertise door scholing direct te laten aansluiten bij de problemen die u als patiënt ervaart.

Wellicht bent u geopereerd aan de schouder of onder behandeling van een specialist. Ook dan kan de fysiotherapeut van meerwaarde zijn. Naast de juiste (na) behandeling, worden u vragen beantwoord.

Bakker Training | Therapie is aangesloten bij Schoudernetwerk Nederland. Schoudernetwerk Nederland is een landelijke koepel voor regionale schoudernetwerken van fysiotherapie praktijken. Jillis van der Voort en Elaine Reitsema behoren tot de schouderspecialisten in onze praktijk. Naast de vele ervaring op het schoudergebied, zijn er korte lijnen met orthopedisch chirurgen en traumatologen om een optimale fysiotherapeutische behandeling te kunnen geven. Geef bij het maken van een afspraak even aan dat het om schouderklachten gaat, dan kunnen we u direct bij de juiste specialist inplannen.

Voor meer informatie over aandoeningen van het schouder kunt u terecht op; www.schoudernetwerk.nl