058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Beweegprogramma: -8 kg en – 8% vetpercentage

Geplaatst op
Vandaag was een bijzondere dag voor mij. Na 6 maanden serieus trainen in de trainingszaal via beweegprogramma van deze praktijk ben ik 8 kilo lichter en maar liefst 8 % lichaamsvet kwijt, wat betekent dat ik nu ” gewoon een gezond vetpercentage heb”.
Twee keer in de week werk ik een persoonlijk programma af wat Petra Stosz voor mij heeft opgesteld. Het was, en is, heus niet altijd makkelijk of leuk, zeker niet als oefeningen weer ” even bijgesteld of veranderd worden”. Maar ja…. doel heiligt de middelen en ik weet zeker dat ik ook minstens kilo’s zweetdruppels ben kwijtgeraakt ( ok…ook gelijk weer uit mijn Dopper bijgevuld ????). De ondersteuning van de verschillende fysiotherapeuten ervaar ik als heel deskundig en prettig, zeker met mijn huidige bewegingsbeperking ( zeer binnenkort een nieuwe heup).
Ook de support van de andere dames ( en heren) in de groep werkt voor mij alleen maar positief. Het is geen sportschoolgebereuren. Misschien klinkt het wel wat zuinigjes, 8 kilo in een half jaar. Bij veel andere organisaties wordt heel wat meer kilo’s gewichtsverlies in kortere tijd geschermd, maar ik ben blij met mijn resultaat. Zeker met het nieuwe vetpercentage. Ik zie mijn lijf geleidelijk veranderen ( in mijn hoofd gaat dat nog wat langzamer). Mijn kleren kunnen in een maatje ( of twee) kleiner en ik heb zeker weten meer conditie en spierkracht. Dat laatste komt natuurlijk weer goed van pas na mijn operatie. Dank je wel Petra en andere collega’s voor de steun en gezelligheid ( een kopje thee bv). Na mijn revalidatie ga ik dus gewoon weer verder, dat snappen jullie wel.
Hilda