058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Historie

In 1989 begon Bakker Training | Therapie als eenmanspraktijk aan huis. In die tijd combineerde Sjoerd Bakker dit nog met zijn werk als fysiotherapeut in het Bonifatius Hospitaal in Leeuwarden. Maar door groei van de praktijk werd het tien jaar later tijd om een keuze te maken. Met Sjoerd zijn ervaring van het Bonifatius Hospitaal op zak, was een mooie toekomst weggelegd voor Bakker Training | Therapie.

Een eerste stap naar verdere professionalisering werd gezet door het aannemen van fysiotherapeut en manueel therapeut Jillis v/d Voort en het huren van ruimte in het sportcentrum van Arjen Visserman in Stiens. Het actief trainen in een oefenzaal bleek een waardevolle aanvulling op de fysiotherapiebehandelingen. Toen kwam de gedachte: we zouden eigenlijk altijd een oefenruimte tot onze beschikking moeten hebben.

Alleen kun je sneller… maar samen kom je verder!

Een gezondheidscentrum in Stiens werd de ambitie, maar dit bleek een meerjarenplan. Tot die tijd werd een pand gehuurd aan de Seerob, met een behandel- én oefenruimte. Gaandeweg kwamen er andere disciplines bij, zoals een oefentherapeut en een diëtiste. En zo werd de eerste basis gelegd voor een echt gezondheidscentrum.

De korte lijnen onderling en de ‘one stop shopping’–formule (meerdere praktijken onder één dak) bleken succesvol. In 2011 was Gezondheidscentrum Stiens een feit en namen we er met Bakker Training | Therapie onze intrek. Met vijf behandelkamers en een oefenruimte van maar liefst 125 m2 konden we de ideale omgeving creëren voor optimaal herstel. Inmiddels is Gezondheidscentrum Stiens een centrum waarin meerdere huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten, verloskundigen, wijk- en thuiszorgverpleegkundigen, consultatiebureauartsen, tandartsen, psychologen en pedicures samenwerken.

In 2011 kregen we de mogelijkheid om de fysiotherapiepraktijk in Hallum en Marrum over te nemen van Jan en Ankie van der Velde. Deze kans hebben we benut en daar hebben we geen spijt van gekregen. Door de samenwerking met Palestra Sport & Fitness konden we de bestaande praktijk uitbreiden naar Bewegingscentrum Hallum, een centrum waar veel mensen uit de regio aan hun gezondheid werken. Ook houden wij nog spreekuren in de Nije Tille, het dorpshuis van Marrum.

Ons team is inmiddels uitgebreid tot twaalf therapeuten, met elk hun eigen specialisme. Zo hebben we voor iedere vraag een passende oplossing, zorg op maat dus!

Bekijk onze praktijk

Bekijk onderstaande video zodat je een indruk krijgt van ons mooie gezondheidscentrum in Stiens.