058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Mindful-run-en-walk in Stiens

We zijn gestart met de mindful run en walk kennismakingslessen. De eerste kennismakingslessen zijn positief ontvangen.

Wil jij ook kennismaken met Mindful run of walk?

Mindful run workshop: maandag 10 augustus en dinsdag 18 augustus om 19.30

Mindful walk workshop: dinsdag 11 augustus en maandag 17 augustus om 19.30

Wat is Mindful Walk en Run?

Mindful Walk is mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en mindfulness. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Het is geschikt voor beginnende, maar ook voor de meer geoefende wandelaars. Mindful Run is vergelijkbaar, maar dan combineer je hardlopen met mindfulness en ademhalingstechnieken. Het is meer dan alleen maar hardlopen, want de technieken die je leert tijdens de workshop kun je ook toepassen als je niet aan het hardlopen bent. Bijvoorbeeld op het werk. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress!

Voor wie is de workshop geschikt?

Je kunt meedoen als je merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is of gewoon omdat je wandelen of hardlopen leuk vind. Mindful Walk en Run is voor iedereen. De workshop is zo opgezet dat zowel de beginners en gevorderde wandelaars/hardlopers kunnen meedoen. Je gaat met een groep van maximaal 10 personen aan de slag onder begeleiding van een Mindful Run instructeur. Tijdens de workshop wordt er regelmatig gepauzeerd en loop of ren je 3 tot 5 km. Lukt hardlopen even niet, dan is een stuk wandelen ook geen probleem.

Wat is het resultaat?

Dankzij de Mindful Walk en Run technieken krijg je meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen. Je wandelbeleving krijgt een nieuwe impuls door alle technieken die je leert.

Beide workshops duren ongeveer 75 minuten. We starten vanaf parkeerterrein Bakker Training | Therapie De kosten bedragen €15,- per workshop. Bij beide workshops zijn onze corona maatregelen van toepassing.

Meedoen aan een van de workshops Mindful Walk en Run?

Meld je aan!

Inschrijfformulier Mindful Run & Walk


Of geef je op voor de vijfweekse Mindful Run of vijfweekse Mindful Walk.