058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Kalas Sportswear kleding. De webshop is geopend!

Geplaatst op

Van dinsdag 30 april 2019 tot en met dinsdag 7 mei 2019 is de webshop geopend en kunt u online de Mallorca Bakker Kemker kleding bestellen. Let op, de webshop sluit automatisch, vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om de kleding te bestellen. Zorg er dus voor dat u de kleding vóór woensdag 8 mei 2019 besteld!

Inloggen op de webshop Klik hier* om rechtstreeks in te loggen op de webshop. U kunt alleen inloggen op de webshop door gebruik te maken van onderstaand wachtwoord. De webshop is op die manier alleen toegankelijk voor leden van Mallorca Bakker Kemker. 

Wachtwoord: mbk321

*Werkt bovenstaande link niet?
Kopieer dan onderstaande link en plak deze bovenaan in uw brower. 
http://myshop.kalaswear.eu/mallorcabakkerkemker

Ga vervolgens naar de menu items (HEREN, DAMES, KINDEREN) linksboven in de hoek (zie afbeelding hieronder). Vervolgens verschijnt er een uitklapmenu waarin u uw keuze kunt aangeven.
Let op! Alle categorieën waar de tekst ‘CUSTOM’ achter staat zijn de artikelen die in eigen design van uw club worden geleverd.

Kledingadvies
In overleg met Bakker en Kemker wordt geadviseerd om een Fietsbroek type Elite 49 in combinatie met een Fietsshirt korte mouw type Elite 09en een Windstopper Elite 19 aan te schaffen. De speciaal voor Bakker Kemker ontworpen sokken en standaard zwarte arm- en beenstukken maken de outfit natuurlijk compleet.
U kunt de speciaal ontworpen sokken hier vinden: Projectkorting en extra kortingscode. De prijzen in de webshop zijn inclusief de projectkorting. Daarnaast uw bestelling kunt u gebruik maken van onderstaande kortingscode. U ontvangt dan € 20,00 extra korting bij een besteding van minimaal € 100,00.
Voer onderstaande code in tijdens het bestelproces en druk op de button “vul hier uw kortingscode in” zodat deze geactiveerd gaat worden.

KORTINGSCODE: bakker20

Belangrijke informatie 
 Webshop geopend Dinsdag 30 april 2019
 Webshop gesloten Dinsdag 7 mei 2019, 00:00 uur
 Verwachte levertijd: Na sluiting van de webshop gaat de levertijd van 6-8 weken lopen.
Afleveradres: Bij het afronden van uw bestelling in de webshop kunt u het gewenste afleveradres invullen. Hierbij is het mogelijk om de kleding bij u thuis af te leveren (+€6,90) of bij Gezondheidscentrum Stiens. 

We wensen u veel plezier bij het bestellen van uw kleding! Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de Kalas klantenservice via onderstaande gegevens:
durkje.bergstra@kalas.nl of 06-42 07 95 48