058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Infomedics

Jouw zorgrekening

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij jou graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Jouw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van jouw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om jouw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming lees je op www.infomedics.nl/privacy.

Wat staat er op jouw zorgrekening?

Jouw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

Jouw rekening op papier of online?

Als jij de rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk jouw e-mailadres en jouw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om jou veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar jouw rekening klaarstaat. Als je inlogt op jouw Infomedics portaal, vul de SMS-code in die jij van Infomedics ontvangt. Wil jij jouw rekening liever op papier ontvangen, dan kun je dat op jouw portaal zo instellen. Meer informatie vindt je op www.infomedics.nl.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek). Zij kunnen je helpen met een betalingsregeling.