058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Een terugblik en het hervatten van fysiotherapie behandelingen & trainingen oefenzaal

Geplaatst op

Zondagavond 15 maart, het moment waarop Mark Rutte het land toesprak en de coronamaatregelen van kracht gingen. Het was en het is een vreemde tijd. Gedurende deze periode hebben we als team echter niet stilgezeten; gym op afstand voor ouderen, live sportcasts op Facebook, trainingen op YouTube en zodra het weer mocht zijn de buitentrainingen opgestart. Ook zijn er andere werkzaamheden geweest welke we als team met elkaar hebben opgepakt, zoals o.a. het tuinonderhoud bij Bewegingscentrum Hallum, het schuren en verven van kozijnen in Stiens en een reorganisatie van de herenkleedkamer is volop in ontwikkeling. Alhoewel de kleedkamers en doucheruimtes vooralsnog gesloten moeten blijven, zijn we wel al druk bezig met de voorbereidingen voor het moment dat het gebruik wel weer toegestaan wordt. Meer comfort en veiligheid door extra ruimte in de herenkleedkamer zodat ook daar de 1,5 meter regel gehanteerd kan worden.

Gelukkig gaan de cijfers de goede kant op en mogen er inmiddels op een verantwoorde en veilige wijze weer behandelingen plaatsvinden. Daarbij hanteren wij de regels en de daarbij opgestelde hygiëneprotocollen door de KNGF en het RIVM en gaan we op deze wijze richting “het nieuwe” normaal.

Vanaf 1 juli mogen we weer starten met de groepstrainingen in de oefenzaal! Wij kijken er naar uit om onze FysioFit-abonnementhouders weer te mogen ontvangen in een oefenzaal die speciaal is ingericht volgens de veiligheidsmaatregelen. We gaan er met elkaar voor zorgen dat we op een veilige en verantwoorde manier kunnen bewegen. 

corona bakker training therapie team