058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Bewegingscentrum Hallum en Regnerus Kemker Bouw & Installatie

Geplaatst op

Wat een bouwbedrijf en een bewegingscentrum met elkaar en met racefietsen te maken hebben? In 2017 vroeg Sjoerd Bakker van Bakker Training | Therapie ons voor de bouw van de uitbreiding van Bewegingscentrum Hallum aan de Juffer Frederikestrjitte.

Een prachtige klus met een prachtig resultaat. Een ruim en fris gebouw waar jong en oud bewegen onder begeleiding van Palestra en waar Bakker Training | Therapie in drie behandelkamers, waarvan één speciaal gericht op kinderen en een ruime oefenzaal zorgdraagt voor de fysiotherapie. 
Tijdens het bouwen kwamen Bauke en ik alleen maar in het Bewegingscentrum om koffie te drinken, omdat wat ons betreft bouwen al genoeg fitness is. Voor ons altijd goed voor een praatje aan de gezellige koffietafel. Samen met een groep wielervrienden gaan Sjoerd en ik, naast vele trainingsritten in de buurt, ieder jaar in september een lang weekend erop uit. Dagelijkse racefietsritten, sportiviteit en gezelligheid staan dan centraal. Maar ook is er een gezonde rivaliteit, deze wordt getest tijdens de jaarlijks terugkerende klimtijdrit.
Na Duitsland, België, Frankrijk, dit jaar een exotischer uitstapje: Mallorca. 
De dames in de groep kwamen met een voorstel voor een nieuwe outfit wat resulteerde in een prachtig fietstenue met een knipoog naar Mallorca. 
Zo komen dus bouw en gezondheidszorg samen, net als in het logo van het Bewegingscentrum: Samen Fit! U ziet ons vast wel eens fietsen in onze aqua blauwe shirts.