058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Bakker Training | Therapie blijft u bewegen

Geplaatst op

Nieuwe en gemoderniseerde faciliteiten, workshops, lezingen en allerlei andere activiteiten tijdens de Beweegmaand voor senioren. Bakker Training | Therapie is volop in beweging!

Modernisering faciliteiten
“Wij willen de beste behandel- en oefenfaciliteiten aanbieden en daarom was een modernisering van onze locaties noodzakelijk”, legt Sjoerd Bakker uit. “Zo kunnen we ons motto ‘Onderweg naar beter’ waar blijven maken.” De praktijk in Hallum onderging al een metamorfose en die van de locatie in Stiens is op dit moment in volle gang. “Op beide locaties kunnen we cliënten nu onder andere behandelen met behulp van echografie en moderne meetapparatuur voor balans en coördinatie.” In Stiens betekent de upgrade tevens een nieuw jasje voor de praktijk en oefenzaal. “Kleuren roepen bepaalde gevoelens bij mensen op, daarom naast het vertrouwde paars nu ook het dynamische blauw”.

Terugblik Beweegmaand Senioren

Steeds meer mensen zien het belang van fit en vitaal blijven. Daarin kan fysiotherapie veel betekenen. We hebben tijdens onze valpreventietraining tijdens de Beweegmaand veel ouderen kennis kunnen laten maken met deze training in onder andere Cornjum, Britsum en Stiens. Er zijn tips besproken en oefeningen uitgevoerd die gebruikt kunnen worden tijdens de dagelijkse activiteiten. Mocht u nog belangstelling hebben, we starten weer met een Valpreventietraining in Stiens en Hallum. Informeer gerust.

Daarnaast hebben de workshops ‘Houd je brein fit en jong’ en ‘Mindfull bewegen’ en lezingen over beweging en psychische klachten en over de invloed van het brein op pijn plaatsgevonden. Fijn dat mensen langs zijn geweest en dat Amrah hun nuttige informatie heeft kunnen geven.