058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Afspraak inplannen

Op deze pagina kun je online een afspraak maken voor een fysiotherapeutische behandeling.

Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in en druk op inloggen. Nog geen gebruikersaccount, dan graag eerst aanmaken. Daarna kom je op MijnZorgtoegang.nl (via een beveiligde verbinding). Maak hier een keuze uit locatie, fysiotherapeut en eventueel een specialisme. Daarna kun je de afspraak plannen.

Staat de locatie, fysiotherapeut of specialisme van jouw keuze er niet bij? Of kun je niet snel terecht voor een afspraak? Neem dan contact op met de balie van Bakker Training | Therapie via 058-2573410 of info@fysiotherapiestiens.nl.

Bij een eerste afspraak plannen we eerst een intake/screening en aansluitend een behandeling. Je ziet dan twee afspraken in de bevestigingsmail, die in totaal 50 minuten duren. We adviseren je om je zorgverzekering te controleren of je behandeling vergoed wordt. Meer informatie vind je bij Tarieven.

NB: Op dit moment is het online plannen alleen mogelijk als je voor de eerste keer met een klacht of blessure naar de praktijk komt. Dit geldt ook als je eerder onder behandeling bent geweest, maar nu met een nieuwe klacht komt. Ben je al onder behandeling? Neem dan contact op met de balie voor het maken van een afspraak.