058 257 3410 info@fysiotherapiestiens.nl
  • Passende therapie voor iedere klacht
  • Vraag van de cliënt staat voorop
  • Ieder z'n eigen therapeut
  • Zorg op maat

Fysiotherapie nodig in 2018?

Geplaatst op

Denkt u volgend jaar fysiotherapeutische zorg nodig te hebben? Dan loont het om u goed te laten informeren over de verschillende zorgpolissen. Voor fysiotherapeutische zorg is, meestal, een aanvullende verzekering nodig. Check dus uw polis

Van alle mensen die kiezen voor een aanvullende verzekering, doet meer dan 55% dat vanwege fysiotherapie. Dat fysiotherapie toegevoegde waarde heeft bij een heel scala aan klachten, blessures, slijtage van gewrichten en chronisch aandoeningen, dat is inmiddels bekend. Fysiotherapie helpt u helpen om fit en vitaal te blijven. En op het moment dat u een blessure hebt adviseert en behandeld uw fysiotherapeut u om zo snel mogelijk weer te kunnen doen wat je wilt.

Maar de meeste kosten voor fysiotherapie worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Voor de meeste behandelingen moet u zich aanvullend verzekeren. Maar er is zó veel aanbod, waarop moet je letten bij het afsluiten van een geschikte (aanvullende) polis?

zorgverzekering 2018

 

 

 

 

 

Bekijk het advies en tips op www.defysiotherapeut.com. Daar vindt u veel informatie over fysiotherapie en verzekeren. Overstappen kan tot en met 31 december en in een aantal gevallen tot en met 31 januari 2018. Lees hier hoe u kunt overstappen.

Het belangrijkste advies dat wij mensen willen geven; laat u goed informeren en doe ook zelf de polisvergelijking op www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd of www.zorgverzekeringwijzer.nl